02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پاناكوتا باژله توتفرنگى 🍓
پاناكوتا باژله توتفرنگى 🍓

پاناكوتا با ژله توتفرنگى 🍓

 

دو ليوان شير را با يك ليوان خامه قنادي ( خامه قنادي خودش شيرينه اگه دوست داشتيد شيرينتر باشه دو ق شكر هم اضافه كنيد ) روي حرارت ملايم گذاشتم در حدي كه فقط گرم بشه و خامه با شير و شكر مخلوط بشه ولي نجوشه .

چهار قاشق چايخوري ژلاتين را با 1/3 ليوان آب سرد مخلوط كنيد و روي بخار آب بذاريد تا شفاف بشه و به مايه بالا اضافه كنيد اين مخلوط شيري بيسكاره كه باهاش ميشه انواع دسر ها را درست كنيد.

 ميتونيد بهش كاكائو بزنيد و پاناكوتا شكلاتي داشته باشيد همينطور قهوه ، زعفران ، گلاب و ميوه تازه و حتي مارمالاد.

 بعد كف قالبمونو توت فرنگي چيدم و یه لايه نازك ژله توت فرنگي ریختم و گذاشتم داخل يخچال  وقتی نیم بند شد مايه شيري را حالا بسته به سليقتون ميتونيد دسرتون را تزيين كنيد مثل من ميتونيد لايه لايه از ژله و توت فرنگي و مخلوط شيري تا قالب پر بشه ( فقط اگه خواستيد لايه لايه درست كنيد لايه ها نبايد زياد بسته بشه با انگشت امتحان كنيد بايد حالت چسبندگي داشته باشه و لايه بعدي را بريزيد در غيراينصورت موقعي كه ميخواين از ظرف جدا كنيد و به ظرف سرو منتقل كنيد لايه ها از هم جداميشه .