🍶صبحانه مقوی
چه دسرهایی را میتوان با خرما درست کرد؟
درروزهای سرد باید با غذاهای پرکالری، انرژی وگرمای موردنیازبدن را فراهم کرد.
در این روزهامیتوان از خرما دسرهای مقوی، لذیذ و کم حجمی مانند رنگینک، قیساوای و کیک
خرما راتهیه نمود.
دسرهایی که هم مانع از احساس سنگینی در معده میشود و هم تا ساعات طولانی نیروی بدن را
تأمین میکنند.
قیساوای خرما
قیساوای خرما دسری آذربایجانی است که میتواند در سه وعده مورد مصرف قرار گیرد. این دسر
برای صبحانه با تخممرغ همراه است. برای ناهار نیز میتوان با برنج آن را میل کرد و برای شام نیز
با گردوی فراوان مخلوط میشود.
قیساوای خرما از مواد سادهای تشکیل شده و تهیه آن نیزبسیار آسان است اما در عوض طعم بینظیر و لذیذی دارد. طرز تهیه این وعده غذایی بهصورت زیر است:
📝مواد موردنیاز
· خرمای بدون هسته40 عدد
· گردو چهار تکه شده10 عدد
· گردو خردشده 60 گرم
· تخممرغ 2 عدد
· کره آبشده 60 گرم
· شیر 2 ق غ
· پسته خردشده 60 گرم
· پودر دارچین 2 قغ
🎈🔺〰️🎈🔺〰️🎈🔺〰️🎈🔺
📝طرز تهیه:
ابتدا فر را در دمای180 درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
در داخل هر خرما به جای هسته یک ربع گردو قرار دهید.
سپس خرما ها را درکنار یکدیگر در یک ظرف نسوز (پیرکس) بچینید. توجه کنید چینش چند
ردیفی خرما بر روی هم هیچ اشکالی ندارد.
یک عدد تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و سپس روی خرماها بریزید و فواصل خالی میان
خرماها را هم باگردوی خردشده پر کنید تا سطح یکنواختی حاصل شود.
ظرف خرما را به مدت10 دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید و پسازآن دوباره از فر بیرون
بیاورید.
تخممرغ دوم را ابتدا با چنگال به هم زده و بعد یک ق غ پودر دارچین را اضافه کرده وخوب بهم
بزنید و سپس روی خرما بریزید.
دوباره ظرف خرمارا در فر قرار داده تا 5 دقیقه دیگر با همان درجه پخته شود.
پس از خارج کردن ظرف از فر کره ذوبشده را روی خرماها بریزید و با پسته و پودر دارچین آن را
تزئین کنید.
♥نوش جان
دسر خرمایی
قیساوای خرما