توپک شکلاتی
📝مواد لازم:
· کره بادام زمینی400 گرم
· عسل110 گرم
· جو دوسر پرک ریز خورد شده60 گرم
· چیپس شکلاتی ریز 250 گرم
👇طرز تهیه:
در یک کاسه 90 گرم چیپس شکلاتی ریز، جو دو سر، عسل وکره بادام زمینی را ریخته و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. با دست از ترکیب مواد برداشته و در دست به شکل توپ های کوچک اندازه گردو فرم دهید.
روی یک سینی کاغذ روغنی قرار داده و توپ های آماده را روی سینی قرار دهید. سینی را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا توپ های کره بادام زمینی سفت شوند.
باقی چیپس شکلاتی را در یک ظرف ریخته و به صورت بن ماری(حرارت غیر مستقیم) یا در ماکروفر آب کنید.
سینی را از فر بیرون آورده و با فرو کردن یک خلال دندان درون توپ شکلاتی آن را از روی سینی برداشته و در شکلات آب شده بغلطانید. سپس مجددا روی سینی کاغذ دار قرار دهید و خلال دندان را بیرون آورید. همه توپ ها را به این صورت در شکلات بغلطانید و مجددا سینی را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات ها سفت شده و فرم بگیرند.
♥️ نوش جان♥️
توپک شکلاتی
شیرینی بدون فر