🍑دسرقیسی
قمر الدین (qmaral din) این دسر با این اسم عجیب و غریبش یکی از مهم ترین نوشیدنی های ماههای گرم.درترکیه وبعضی کشورهای عربی به شمار می رود. قمرالدین (یا همان برگه زرد آلو) یک شربت سوری است که از قیسی به دست می آید و کمک زیادی به دستگاه گوارشی می کند و علاوه بر ویتامین های فراوانی که دارد ، تنظیم کننده سوخت و ساز بدن نیز هست.
🍊مواد لازم :
· برگه زرد آلو تازه یا خشک: ۵۰۰گرم
· آب: یک لیوان
· شکر: ۴ ق غ
· گلاب:۲ ق غ
🍑🍑🍑🍑🍑🍑
🍑طرز تهیه :
- ابتدا ورقه های زردآلو را خرد کرده توی ظرفی می ریزیم و روی آنها یک لیوان آب جوش می ریزیم .
اگر برگه زردآلو ها تازه بود ۳۰ دقیقه واگرخشک بود ۲ تا۳ ساعت توی آب بمونند.
بعد برگه ها را با شکر و گلاب داخل مخلوط کن بریزید و برگه هارو له کنید.
- بعد شربت به دست آمده را ازصافی رد کنید.
حالا شربت روتوی لیوانهای خوشگل بریزید وباچندبرگ نعناوخلال بادام تزیین کنید و.....
بعدازچند دقیقه لیوانهای خالی را تحویل میگیریم.
نوش جاااان
🎄🍹🎄🍹🎄
دسرقیسی