پاناکوتاشکلاتی 🍮
📝چی آماده کنیم ؟:
· ۳۰۰گرم خامه(صبحانه)
· سه لیوان شیر
· یه لیوان سرخالی شکر
· ۲ونیم قاشق مرباخوری ژلاتین
· دوقاشق غذاخوری سرخالی پودرکاکائو
· نصف قاشق چایخوری وانیل
· ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
🍫🍫🍫🍫🍫🍫
ازکجاشروع کنم؟🤔
شکر و شیر و وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. دوقاشق پودرکاکائو و نمک را داخل نصف فنجان آب جوش ریخته وخوب بهم بزنید تا کاملا یک دست شود. حالا کاکائوی حل شده را به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. حرارت باید به صورتی باشد که مواد گرم شود ولی نجوشد. ژلاتین را ابتدا درآب سرد میریزیم تا پف کند و بعد به صورت بنماری(روی بخار آب) ذوب میکنیم، خامه را روی بخار آب جوش گرم کنید و آرام آرام ژلاتین را به آن اضافه کنید، وقتی کاملا یکدست شد کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم. در آخر مواد را از صافی رد کرده تایک دست باشد و داخل قالب دلخواه که ازقبل چرب کردید,بریزید. پس از۵ تا ۶ ساعت آماده شده و میتوانید برگردانیدوبا ترافل یا مروارید خوراکی تزیین کنید.
پاناکوتاشکلاتی