دسرهلو 🍑
📝مواداولیه:
· هلوی پوره شده :2لیوان
· ژله با طعم هلو: 2 بسته
· آب جوش: 3 پیمانه
· شیر: 1 پیمانه
· خامه صبحانه :1 بسته۲۰۰گرمی
· شکر :1 پیمانه(لیوان)
· آب برای حل کردن ژلاتین:یک چهارم پیمانه
· رنگ خوراکی نارنجی درصورت تمایل :2 قطره
🍃🍑🍑🍃🍑🍑🍃🍑🍑🍃🍑🍑🍃
طرز تهیه:
هلو ها را پوست کنده وهسته ی آن را جدا کرده و میکس می کنیم.دو لیوان هلوی میکس شده را با یک لیوان شیر ويک لیوان شکر و يک بسته خامه مخلوط می کنیم.پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و روی بخارکتری بن ماری می کنیم.پودر ژله ها را با سه لیوان آب جوش مخلوط کرده وخوب بهم زده تا ژله کاملا شفاف بشه.بعد پودر ژلاتین آماده شده و ژله حل شده ی کمی خنک شده را به مخلوط هلو و شیر اضافه می کنیم.مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا کاملا ببنده.دسر هلو به راحتی از قالب سیلیکونی جدا میشه، نیاز به چرب کردن نیست.
❤️نوش جانتون
دسرهلو