77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
پاناكوتاشكلاتى باتزیین ژله رولی
پاناكوتاشكلاتى باتزیین ژله رولی

 

پاناكوتاشكلاتى باتزیین ژله رولی 🌼

 👈موادلازم

 

·        شير ٤ليوان

·        ژلاتين ٤ق غ

·        آب جوش ٢/٣ ليوان

·        خامه ٢٠٠گرم

·        شكر ١٢ق غ

·        پودر كاكائو ٤ق غ(مقدارشرو ميتونين كم و زياد كنين)

      🍭برای ژله رولی

·        نصف بسته ژله طعم نوشابه(کولا)

·        نصف لیوان بستنی وانیلی

   🍮روشتهیه:

شير و شكر و پودر كاكائورو مخلوط كنين وبذارين رو حرارت تا شكر حل بشه.حالا ژلاتين روتوی آب جوش بریزید و مخلوط کنید و روی بخارآب بنمارى کنید تا ذرات ژلاتين كاملا حل بشه وژلاتین کاملا شفاف.خامه رو هم توی یه ظرف دیگه بنمارى كنيد تا كاملا شُل بشه.حالا مواد رو باهم مخلوط كنيد٢دقيقه رو هم حرارت هم بزنين تا كاملا حل بشن.داخل قالب دلخواه روچرب کنید ومایه دسر رو بريزين.قالب روبرای چند ساعت تو يخچال بذارین تا ببنده وسفت بشه. بعد توی ظرف سرو برگردونید و باژله های رولی کولا تزیین کنید.

    🌼تهیه ژله رولی

نصف بسته ژله کولاروبانصف لیوان آبجوش مخلوط کرده وبن ماری کنید.وقتی کاملا شفاف شد از روی کتری بردارین ونصف لیوان بستنی وانیلی روتوی ژله (گرم) بریزید تا با حرارت ژله آب بشه. وقتی بستنی آب شد ومثل کف روی ژله روگرفت( فقط یکبار) باقاشق به آرامی بهم بزنید.داخل سینی ۳۳*۲۳پلاستیک فریزر پهن کنید وژله بستنی روتوی سینی بریزین وروی سطح کاملا صاف ۴۵ دقیقه تویخچال بذارین .

حالا ژله را بیرون بیارین و باچاقوی تیزبصورت دالبر برش بدین ورول کنید.

     ❤️تمام

دسر پاناکوتا باتزیین رز ژله ای