🍕 کیک گوشت
موادمیانی
· نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
· پنیر پیتزابه مقدارلازم
· رب گوجه فرنگی۱قاشق غذا خوری
· فلفل دلمه ای۱ عدد(دلخواه)
· قارچ به مقدار لازم(دلخواه)
· گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
· پیاز درشت ۱ عدد
· نمک و فلفل به مقدارلازم
موادخمیر
· بیکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری
· روغن۱/۲ لیوان
· آرد الک شده۲ لیوان
· ماست۱ لیوان
· تخم مرغ۴ عدد
👩🏻🍳طرز تهیه
۱_تخم مرغ را بانمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
طرز تهیه مواد میانی:
٣_پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید. فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
۴_کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید.
۵_مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی موادبریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
۶_فر ر از قبل گرمکردیم.مواد رو به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیرخوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تاپنیر برشته شود.
٧_اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روی کیک روبا سلیقه خودتون تزئینکنید.
کیک گوشت