77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
حلواكاسه شيرازی
حلواكاسه شيرازی

حلواكاسه شيرازی

يكي از حلواي قديمي واصيل  شيرازهست،كه به علت اينكه دركاسه هاي تك نفره سروميشدبه اين اسم معروف هست ؛أصل حلواي كاسه شيراز با تخم مرغ هست كه به هيچ عنوان بو ومزه ان مشخص نيست.

 

    ✨✨💜   💜   💜✨✨

 

      مواد لازم📝

·        ارد گندم :1پيمانه

·        ارد برنج :1پيمانه

·        تخم مرغ متوسط:3عدد

·        شكر1/2-2پيمانه

·        آب:2پيمانه

·        روغن جامد:1پيمانه،ترجيحا لادن طلايي زعفراني و1/4پيمانه مايع

·        گلاب :1پيمانه

·        زعفران غليظ دم كرده به ميزان  لازم

 

      💙💙⭐️   ️   💙💙

 

      👩🍳طرز تهيه :

ابتدا شكر وآب راروي حرارت قرار داده تا كمي بجوشد نياز نيست خيلي جوش بخورد در حددوتاسه دقيقه كه شكردرآبحل بشه بعدازروی  حرارت بردارین.

بعد تخم مرغ را بازعفران دم كرده خوب با چنگال بزنيد تاازلختگي در بياد نصف گلاب راهم اضافه كنيد وبهم بزنیدتایک دستبشه.

هردو آردرا باهم مخلوط کنیدو روی حرارت ملایم قرار بدین وحدود۱۰ دقیقه مرتب هم بزنيد درحدي كه تغيير رنگ نده ولی بوی خامی آرد گرفته بشه.

در ادامه از روي حرارت برداريد و ازداغی که افتاد الك كنيد.

آردها رادوباره روي حرارت قرار بدین،روغن جامدومايع را اضافه كنيد و دو تا سه دقیقه آردها رادر روغن تفت بدین تاکاملا روان ویکدست بشه.

بعدبه ترتيب درچندمرحله شربت و تخم مرغ و زعفران را به حلوا اضافه كنيد بدين صورت كه ابتدا مقداري تخم مرغ وزعفران را اضافه كرده خوب هم بزنيد بعد كمي شربت اضافه كنيد وخوب هم بزنيد دوباره كمي تخم مرغ و زعفران و...الي آخر.

اين حلوا خيلي بايدهم بخورد وممكن هست براثر كم هم زدن گلوله گلوله شود پس دقت كنيد خوب هم بخورد واگرمشكل داشتيد مي تونيد ازهم زن برقي استفاده كنيد تاخوب يكدست بشه؛اضافه كردن مواد كه تمام شدهم زدن را ادامه بدهيد تا خوب حلوا نرم ولطیف واز ظرف جدابشه و به روغن بيفته.

در اواخر پخت اضافه كردن ما بقي گلاب فراموش نشه.

درضمن بهترين ظرفبراي پخت اين حلوا ظروف مسي هست(كه در مراسم ها و قنادي ها ما از ظرفهاي مسي به اسم پاتيل استفاده مي كنيم

حواستون باشه اگراز ظرف تفلون استفاده ميكنيد شما مجاز به استفاده ازهم زن نيستيد

ميزان آب؛بستگي به جنس آرد ممکنه کمتریابیشتر بشه.


ترفند آشپزی

 

فوت و فن های خوشمزه شدن حلوا👇

برای تهیه حلوا بهتر است از آرد نان سنگک استفاده نمایید.حلوای تهیه شده از این آرد حلوای لطیف تر و خوش طعم تری خواهد بود.

آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چونآرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود.

برای تهیه حلوای روشن‌تر می‌توانید زمان تفت‌دادن آردرا کمتر کنید و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.