پُنچیک با کرم زعفرانی
🌸مواد لازم برای خمیر
· آب ولرم ( یا شیرولرم ) 125 میلی لیتر
· خمیر مایه خشک 1 قاشق غذاخوری سر خالی
· شکر 1 قاشق چایخوری
· روغن 50 گرم
· شکر 50 گرم
· تخم مرغ 2 عدد
· آرد 400 گرم ( تقریبی است )
· نمک 1/4 قاشق چایخوری
🌼مواد لازمبرای تهیه کرم
· شیر سرد 1 لیوان
· آرد 2 قاشق غذاخوری
· شکر 100 گرم
· تخم مرغ 1 عدد
· وانیل 1/4 قاشق چایخوری
· کره 20 گرم
· زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری
1🌸🌼🍃🌸🌼🍃🌸🌼🍃🌸🌼🍃🌸
✍️طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب آب ولرم و پودر خمیر مایه و یک قاشق چای خوری شکر بریزید و درب ظرف را بسته و بگذارید در یک جای گرم تا به مدت 10 دقیقه بماند.
در یک ظرف دیگر روغن مایع را با شکر و تخم مرغ خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر آماده شده را هم اضافه کنید.
حالا آرد و نمک الک شده رادرچندمرحله مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید به مدت 10 دقیقه تا خمیر لطیفی به دست آید .
حالا کمی آرد درون کاسه پاشیده و خمیر را روی آن قرار داده و روی خمیر را هم کمی آرد بپاشید و یه دستمال تمیز روی خمیر بیندازید و بگذارید تا خمیر به مدت 1 تا 2 ساعت استراحت کند تا حجم آن 2 برابر شود.
بعدخمیر را کمی دیگر ورز داده تاهوای اون گرفته بشه و از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کنید و با فاصله درون سینی فر که چرب شده بچینید.باز هم به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر درون سینی حجمش زیاد شود .
حالا فر را روی180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه .
خمیر ها را به مدت25 دقیقه توی فر بگذارید تا بپزد و در این فاصله کرم داخل پنچیک را آماده کنید.
🌼تهیه کرم:
برای تهیه کرم ابتداشیر سرد را با آرد و شکر خوب مخلوط کنید وبعد بگذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا غلیظ شود وقتی کمی غلیظ شد یک عددتخم مرغ را خوب هم بزنید و کم کم به مواد روی حرارت اضافه کنیدو همچنان به هم زدن مواد روی گاز ادامه دهید تا تخم مرغ نبرد ، حالا زعفران را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا کرم غلیظی بدست بیاد بعد کرم را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید .
وقتی پنچیک ها آماده شدند . نانها را از وسط برشداده و درون آنرا با کرم پر کنید و روی پنچیک را با پودر قند تزئین کنید.
خیلی خوشمزه ومناسب برای صبحانه ومیان وعده