کاچی چهارمغز
دسرهای رمضانی
کاچی چهار مغز از دسرهای مقوی و خوشمزه ایرانی و یکی ازسنتهای دیرینه مردم دیار کرمان با قدمت چند صد ساله است. این معجون مقوی و انرژی زابرای وعده های افطاروسحری بسیارمناسب است. 😊
🍹🍹مواد لازم :
· مغز گردو :۵۰ گرم نیم کوب شده
· مغز بادام: ۵۰ گرم نیم کوب شده
· مغز پسته :۵۰ گرم نیم کوب شده
· مغز فندق: ۲۵ گرم نیم کوب شده
· آرد جوانه گندم یاآرد برنج :۲ لیوان
· نبات آسیاب شده:۲ لیوان
· کره :۲۰۰ گرم
· آب :۳ لیوان
· گلاب : ۱لیوان
· زعفران ساییده شده:یک ق چ
💜🌼💜🌼💜🌼💜💜🌼💜🌼💜🌼
🍹طرز تهیه:
نبات کوبیده شدهرا با ۳لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل کردهو گلاب را به آن اضافه می کنیم .کره را در یک قابلمه ریخته ،روی شعله.ملایم ذوب می کنیم وبعد آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم.حالا با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله پخش کن رازیرظرف گذاشته و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلاییشود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم . حالا شربت آماده شده از نباترا کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.گردو،بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاچی به روغن بیفتد در این مرحله کاچی آماده است .
حالا وقت سروکردنرسیده.
کاچی رادرظرف مناسبریخته وبامغز بادام پوست گرفته, خلال پسته و وبادام یاگل سرخ تزیین میکنیم.
حالا بفرمایید نوشجان کنید...😊
🌹طاعاتتون قبول