77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
شکرپاره یا تاتلی شربتی ترکیه
شکرپاره یا تاتلی شربتی ترکیه

شکرپاره

تاتلی شربتی ترکیه

 

  مواد لازم برایشربت:

·        ۳ لیوان شکر

·        ۲لیوان آب

·        ۱ لیوان گلاب

·        نوک ق چ زعفران ساییده

·        یک برش کوچک لیمو

 

 📝مواد لازم برای خمیر:

 

·        ۱۲۰ گرم کره در دمای اتاق

·        ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع

·        ۱ لیوان پودر قند(حدود۱۴۰گرم)   ۱لیوان آرد ذرت(حدود ۱۱۰گرم)

 

🌸نکته مهم:

·        دقت کنید آرد ذرت حالت پودری ونرم نداشته باشه وکمی دانه درشت باشه.

·        اگرآرد دانه درشت باشه شکر پاره از نظر طعم و ظاهر خیلی بهتر میشه)

·        ۲ عدد تخم مرغ ،

·        زرده یکی برای روی شکر پاره جدا شود

·        ۱ استکان فندق ریزخردشده(حدود۶۵ گرم ، گردو هم میشه)

·        ۱ استکان پودر نارگیل(۳۵گرم)

·        ۱ پاکت وانیل شکری(۵گرم یا وانیل ایرانی نوک ق چ)

·        ۱قاشق غذاخوری ارده

·        ۱پاکت بکینگ پودر(۱۰گرم یا ‌۲.۵ ق چ)

·        ۲ الی۳ لیوان آرد

·        اندازه لیوان200 میلی لیتر اندازه استکان 125 میلی 

 

👇👇 👇 طرزتهیه 👇 👇 👇

ابتدا فر را بادرجه۱۸۰(سانتی گراد) روشن کنید.بعدآرد وبکینگ پودررامخلوط و الک کنید.حالا شربت راآماده کنید. آب و گلاب وشکر و زعفران  را داخل قابلمه بریزید و یک برش نازک لیمو را اضافه کنیدو روی اجاق بذارید. وقتی شروع به جوشیدن  کرد زمان بگیرید و3 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید تاسرد بشه.

🌼🌼 برای شکر پاره

کره نرم شده در دمای اتاق ، تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد ذرت ،پودر قند ،پودر نارگیل ،فندق ریز خرد شده،وانیل و ارده را داخل ظرفی بریزید و با دست ورز بدید.مخلوط بکینگ پودر و آرد را کم کم و باکنترل بریزید وبانوک انگشتان ورز بدید.آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی بشه وبه دست نچسبه(اگر خمیر سفت باشد نتیجه خوبی نمیگیرید)از خمیر تکه هایی بردارید و بادست به هر شکلی دوست دارید دربیارید و داخل سینی بچینید. نیاز به چرب کردن سینی نیست چون تاتلی های شربتی به سینی نمیچسبه،(میتوانید کف سینی کاغذ روغنی بندازید)یک قاشق چای خوری روغن مایع وکمی زعفران  به زرده تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید و با برس روی شکر پاره ها بمالید. بعدبا چنگال روی شکر پاره ها خط بندازید.با این مقدار یک سینی فر سایز بزرگ پر میشه.در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که طلایی بشه بپزید(مدت پخت بستگی به فر شما داره) بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله شربت سرد را روی شکر پاره ها بریزید(شربت به دمای محیط هم باشه میشه ولی گرم نباشه)شربت سرد و شکر پاره گرم باشه.شربت را فراوان بریزید چون جذب شیرینیها میشه. وقتی شربت خوب جذب شد روی شکر پاره ها را با فندق یا پسته  خرد شده تزیین کنید.

🍹🎄🍹🎄🍹

شکرپاره

تاتلی شربتی ترکیه