02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پای لیموترش
پای لیموترش

پای لیموترش

 این شیرینی خوش طعم با عطر لیمو که پایه اصلی آن ؛ بیسکویت هست نیازی به تهیه خمیر پای نداره. این دسر خوشمزه و خوش عطر را به عنوان عصرانه هم می تونید نوش جان کنید.

 🍃🍋🍃🍋🍃🍋🍃🍋🍃🍋🍃🍋🍃

📝مواد لازم

·        بیسکوییت ساقه طلایی خرد شده۲۰۰گرم

·        کره ذوب شده ۵۰ گرم

·        شکر ۱ قاشق غذاخوری

·        وانیل یا هل ۱.۳قاشق چایخوری

·        شیر عسلی ۱ قوطی

·        زرده تخم مرغ ۳ عدد

·        نمک ۱ پنسه ( مقداریکه بین انگشت شست و اشاره جا میگیره )

·        رنده پوست لیمو برای داخل مایه ۱ قاشق غذاخوری سر پر

·        شیر ولرم ۲ قاشقغذاخوری

·        آب لیموی تازه نصف پیمانه یا ۱۲۰ میلی لیتر

·        خامه قنادی فرم گرفته جهت تزئین

·        رنده پوست لیمو مقداری جهت تزئین

 

 💙🌸💛💙🌸💛💙🌸💛💙🌸💛💙

 

     📝طرز تهیه:

فر را با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس داخل یک قالب را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. حالاداخل ظرف میکسر، بیسکوییت های خرد شده را به همراه کره ذوب شده ،شیر، شکر و وانیل بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست ویه مقدار نرم شود.مواد را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق کامل پِرِس کنید.سپس آن را تا لبه های بالایی ظرف هدایت کنید و داخل فر گذاشته تا به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزید.بعد بگذارید به مدت نیم ساعت کاملا خنک شود. زمانیکه کراست ( منظور همون پایه بیسکوییت است ) خنک شد؛ زرده ها را در ظرف فلزی یا پیرکس،بریزید.بگذارید روی بخار کتری و با چنگال، دائم هم بزنید تا نبندد.وقتی رنگ زرده ها تقریبا سفید شد از روی کتری بردارید و اجازه بدید تا از داغی بیفتد.سپس شیر عسلی ونمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی مخلوط کنید ومواد را روی کراست یا همون بیسکوییتها، بریزید.دوباره داخل فر با همون درجه قبلی بگذارید.به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانیکه کناره های تارت کاملا پخته شود و وسط آن همشل نباشد از رنگ ظاهرش معلوم میشود.پای لیموترش را به مدت یک ساعت بگذارید خنک شود.سپس قالب را با سلفون بپوشانید و ۳-۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.بعد پای لیموترش را به شکل دلخواه برش بزنید و روی آن را با خامه فرم داده و رنده پوست لیمو تزئین کنید.

نکات

·        در تهیه پای لیموترش از بیسکوییت پتی بور هم میتوانید استفاده کنید.

·        ضخامت لایه ی بیسکوییت بیشتر از ۳ میل نباید باشد.

·        بعد از صاف و یکدست شدن لایه ی بیسکوییت، بهتر است با چنگال یا نوک چاقی سوراخ های کم عمقی روش ایجاد کنید تا  مایه رویی درلایه بسکویتی ، نفوذ کند.

·        اینکار باعث میشودکه مایه لیمو به خوبی به بیسکوییت بچسبد و موقع برش لایه لایه نشود.

·        مایه لیمو باید ازسطح لبه بالایی بیسکوییت حدود نیم سانت پایین تر باشد.

 

·        بعد از پخت نهایی؛پای را بلافاصله از فر خارج نکنید چون ممکن است مایه لیمو بیش از حد افت کند و ضخامتش کم شود.


پس بهتر است ده دقیقه یا یک ربع زمان دهید تا پای از داغی بیفتد.

عجب چیزیه....😋

 

نوش جان

پای لیموترش