02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
بسبوسه کرمدار
بسبوسه کرمدار

بسبوسه کرمدار

 

برای کیک؛

·        آرد سمولینا (سمید)۱پیمانه

·        پودرنارگیل ۱ پیمانه

·        تخم مرغ ۳ عدد

·        ماست پرچرب(یاخامه صبحانه) ۱ پیمانه

·        شکر نصف لیوان

·        روغن نصف لیوان

·        وانیل نصف ق چ

·        بکینگ پودر ۱ ق غ

·        پودر پسته کمی برایتزیین

·        روغن جدا کننده یکق غ

·        روغن جداکننده: مخلوط۱ق غ روغن جامد وآرد

🔶🔴🔷🔶🔴🔷🔶🔴🔷🔶

      🔻شروع:

تمام مواد لازم رودو-سه ساعت قبل ازیخچال بیرون آورده ودردمای آشپزخونه قرارمی دهیم. فرروبا ۱۷۰ درجه روشن می کنیم تاگرم بشه. بوسیله برس قالب روباروغن جداکننده چرب کرده وکنارمی ذاریم.آردر و بابیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بارالک می کنیم وبعدبا پودرنارگیل مخلوط کرده وکنار میذاریم. تخم مرغ و وانیل رو بادور کند همزن ۲ دقیقه میزنیم تا کف کنه. بعدشکر و بعد روغن میریزیم وبا همزن دو دقیقه دیگه هم میزنیم. ماست رواضافه میکنیم ویک دقیقه می زنیم.همزن روکنارمی ذاریم.مخلوط سمولینا وپودرنارگیل رو دردو-سه مرحله به مایه اضافه کرده وبصورت دورانی (ازیک جهت)مخلوط میکنیم.مایه کیک رو میریزیم داخل دوتا کاسه هم اندازه به نسبت مساوی.نصف مایه رو میریزیم داخل قالب چرب شده وبه مدت ده دقیقه میذاریم داخل فر گرم.بعد از۱۵ دقیقه کیک کمی خودشو می گیره ؛حالا از فر درمیاریم کرم رومیریزیم روی کیک وصاف می کنیم .باید لبه کیک ازهر طرف تا ۲سانت بدون کرم باشه. حالا نصف دیگر مایه کیک بسبوسه رو به آرامی روی کرم  میریزیم ودوباره میذاریم تو ی فر. وقتی روی کیک  طلایی رنگ شد ؛فر را خاموش کرده واجازه می دیم کیک ۱۰ دقیقه دیگه توی فرخاموش  بمونه.

 

🍥برای کرم؛

·        سه چهارم لیوان شیر

·        یک ق غ سمولینا

·        دو ق غ نشاسته ذرت

·        ربع لیوان گلاب

·        یک ق چ هل ساییده

·        سه ق غ شکر (سلیقه ای)

·        یک ق غ کره نرم شده

همه مواد رو توییه شیرجوش مخلوط میکنیم  ومیذاریم رو شعله ومرتب هم می زنیم تا غلیظ بشه.بعد از تهیه کرم اجازه می دیم کاملا خنک بشه  بعد استفاده میکنیم.وقتی کیک رو از فر درآوردیم اجازه میدیم حسابی خنک بشه وبعد روش شیره ی ولرم میریزیم.بعدبرش زده وباپودرنارگیل وپسته تزیین می کنیم.

🥤 برای شیره:

·        نصف لیوان آب

·        نصف لیوان شکر

·        دو ق غ گلاب

·        کمی زعفران ساییده

تمام موادرو مخلوط میکنیم میذاریم رو گاز تا چند دقیقه بجوشه و قوام پیدا کنه.

این مقدار مواد برای قالب نسبتا کوچک(قالب پیرکس یاچینی) بسبوسه هست .

😊متفاوت پذیرایی کنید..