🍑مارمالادهلو
فصل تابستان فصل میوه های رنگارنگ وآبداروخوشمزه است. هندوانه وخربزه,شلیل وزردآلو وهلو ، گیلاس وآلبالوو.باهرکدام ازاین میوه های خوشمزه میشه انواع واقسام دسروشربت ومربا ومارمالادو،درست کردوازطعم اشتها برانگیز اونها لذت برد والبته خداراشکرکردبابت تمام نعماتش . توی این پست طرزتهیه مارمالاد هلورابراتون آماده کردیم. این دسرخوشمزه هم رفیق دائمی کیک وشیرینی های شماست که بااون شیرینی هاتون روتزیین کنید وهم بهترین عضو سفره افطار درکنارکره وخامهاس....
چی آماده کنیم ؟🤔
· هلوی پاک شده وخردشده:دولیوان
· شکر: ۳ لیوان
· گلاب :۵ ق غ
· پودر ژلاتین : یک ق غ
· آب : نصف لیوان
· جوهر لیمو: ۱/۴ قچ
· زعفران ساییده:نوک ق چ
🍑🍃🍃🍑🍃🍃🍑🍃🍃🍑
📝طرز تهیه:
ابتدا هلو را شسته و هسته وپوست آن را جدا کنید. هلو را تکه تکه کرده، داخل میکسر بریزید تا کاملا یکدست،روان و صاف شود. شکر وگلاب را داخل یک قابلمه ریخته و هلوی میکس شده+زعفران را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی شعله کم قرار داده و بگذارید تا شکردراثرحرارت به آرامی ذوب شده و در هلو حل شود. مرتب به هم بزنید و کف روی هلو را بگیرید. بعد از حدود یکربع، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، یا حتی ژله هلو را که با نصف لیوان آب مخلوط کرده اید، به هلو اضافه کنید وخوب بهم بزنید. بعد از دوتاسه دقیقه که ریزجوش زد شعله را خاموش کرده و جوهر لیمو یاآب لیموو وانیل به آن اضافه کنید. برای تهیه مارمالاد هر میوه ای، شما می توانید ازپودر ژله همان میوه استفاده کنید. اجازه دهید تا مارمالاد خنک شده و سپس آن را در یخچال بذارید تا جا بیفته. بعد مارمالاد را داخل شیشه یاظرف دردارریخته و در یخچال نگهداری کنید. خیلی آسون بود؟
خوب دست بکاربشین! 😊