شربت زعفرانی
ويژه رمضان🌙
یک لیوان شکر ، دو لیوان آب و کمی زعفران روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه. در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذاریم کنار سرد بشه.از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم.تخم شربتی را ازچند دقیقه قبل با آبجوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید.من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک وگلاب هم استفاده می کنم تا عطر و طعم بهتری بگیره