کیک شربتی
همه موادحتما و حتما از نیم ساعت قبل تو دمای محیط قرار بدین
❣️💜❣️💜❣️💜❣️💜❣️💜❣️💜
✏️چی لازمه؟؟
· تخم مرغ 5 عدد
· وانیل یک چهارم ق چ
· شکر 1 یک پیمانه
· روغن مایع یک پیمانه
· شیر یک پیمانه
· ماست نصف پیمانه
· آرد سه پیمانه
· بکینگ پودر 1ق سوپخوری
· زعفران دم کشیده 2 ق غ
· پودر هل 1 ق چ
🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋🍊🍋
🌼برای شربت:
· سه چهارم پیمانه آب
· نصف پیمانه گلاب
· شکر دو پیمانه
· زعفران 2 ق.غ
· آب لیمو ترش تازه یک ق م
💜💜💜💜
✏️شروع:
ابتدا شربتشو درست می کنیم آب و شکر رو میذاریم روی حرارت جوش که اومد؛ بذارید7 دقیقه با حرارت ملایم بجوشه. بعد گلاب و زعفران،آبلیمو رو اضافه کنید بذارید سی ثانیه دیگه روی حرارت باشه سپس خاموش کنید تا کامل سرد بشه
💕💕💕💕
🍊 مایه کیک:
آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و بذارید کنار.تخم مرغ ها رو یکم با همزن میزنیم تا کف کنه بعد وانیل و شکر رو اضافه کنید و چهاردقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا حجیم و کش دار بشه. سپس زعفران و هل و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید. شیر و ماست رو باهم مخلوط کنید بعد یک سوم مخلوط شیرو ماست را اضافه کرده یکم هم بزنید همزن رو بذارید کنار و یک سوم آرد رو اضافه کنیدو با لیسک بصورت دورانی در یک جهت هم بزنید و باز یکم شیر و ماست و یکم آرد تا موادتمام شود. ( زیاد همزدن باعث میشه کیکتون حالت خمیری بشه و پف نکنه پس فقط در حد مخلوطشدن هم بزنید )کف قالب 30×40 رو با روغن جامد چرب کنید وکاغذ روغنی پهن کنید مواد رو داخل قالب ریخته در فر از قبل گرمشده با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا بپزه. بعد از نیم ساعت با خلال دندان تست کنید.کیک که پخته شد تو همون قالب برش بدین و شربتی که کامل سرد شده رو روی کیک داغ بریزید و روش رو با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید.
دورهمی یامهمانی
همه جااین کیک واقعا میچسبه...😋