کیک توتفرنگی باسس
🍓🍃🍓🍃🍓🍃🍓🍃🍓🍃🍓🍃
✏مواد کیک:
· تخم مرغ دوعدد
· آرد یک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
· شکر نصف پ
· شیر یک چهارم پ
· روغن مایع نصف پ
· توت فرنگی خرد شده به مقداری لازم
· بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
· وانیل نوک ق چ
🍓🍓 🍓🍓 🍓🍓 🍓🍓
✏شروع:
تخم مرغ ،شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کنه وکرم رنگ بشه.حالا روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید و بعد شیر رو اضافه ومخلوط کنید سپس آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید ودردو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. اگر آرد کمی گلوله شد فقط ۶تا۷ثانیه بادور کند همزن بزنید. بیشترازاین زمان باعث میشه کیک پف نکنه بعد کف و حتمادیواره قالب رو بابرس روغن جداکننده(نصف ق غ آرد+یک ق غ روغن جامدرومخلوط کنید) بمالیدو مواد کیک رو به ضخامت یک تا دو سانت داخلش بریزید و روشو صاف کنید، اگر میخواهید کیکتون اسلایسی بشه نباید مواد زیاد در قالب بریزید من مواد کیکم اضافه اومد و در یه قالب دیگه هم ریختم. سپس توت فرنگی هارو روی سطح مواد کنار هم بچینید و در فر که از یک ربع قبل با دمای صدو هشتاد درجه گرم شده بذارید. چون ضخامت مواد کمه خیلی زود میپزه، بعداز بیست تا بیست و پنج دقیقه چک کنید بستگی به فرتون داره دور کیک که طلایی بشه پختش کافیه.
🍓طرز تهیه سس توتفرنگی:
یک لیوان توت فرنگی خرد شده و یک تا دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید باگوشتکوب دستی یا برقی پوره اش کنید ،حالا یک قاشق مرباخوری پودر نشاسته رو با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و به مخلوط توت فرنگی اضافه کنید و سریع مخلوط کنید تا گلوله نشه ، کمی که غلیظ شد از رو حرارت بردارید ،غلطتش باید مثل فرنی باشه و نباید خیلی غلیظ بشه ، حالا سس رو از الک درشت رد کنید تا یک سس یکدست و روون داشته باشید دقت کنید که سوراخهای الک ریز نباشه ، اگر دیدین سس خیلی غلیظ و سفت شده کمی آب جوش باهاش مخلوط کنید، این سس خوشمزه رو همراه کیک سرو کنید مقدار ش برای این مقدار کیک مناسبه، میتونید به مقدار بیشتر درست کنید و در فریزرنگهداری کنید و هر موقع لازم داشتید کنار کیک یا بستنی یا دسرهاتون سرو کنید
🍓نوش جان
🍹🎄🍹🎄🍹