🍮دسرپان (اسپانیا)
📝موادلازم
· بیسکویت پتی بور 1-2 بسته
· کره 25 گرم
· وانیل 1/2 قاشق چایخوری
· شیر 1 لیتر
· نشاسته ذرت 3 قاشق غ
· شکر سه چهارم لیوان
· تخم مرغ 2 عدد
· آرد سفید 1/2 پیمانه
· گردو خرد شده 1/2 پیمانه
· موز 2 عدد
· خامه صبحانه 150 گرم
🍌〰️🍌〰️🍌〰️🍌〰️🍌
دستورتهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید.تا کشدار و کرم رنگ بشه.شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته رو به شیر داخل قابلمه اضافهکنید آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافهکنید.این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. ( مثل ماست)درآخر کار کره را اضافه کنید خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم با برس روی بیسکوییت شیر قهوه زدم و مایهرا می ریزیم و روی بیسکویت و گردو و موز، کرم را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم. هر چه ارتفاع این دسر بیشتر باشد از لحاظ کیفیت بهتر است روی آن را سلفون بکشیدو به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال گذاشته تا مزه کرم به خورد بیسکویت ها برود. این دسرهرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه.
خوشمزه😋
🍹🎄🍹🎄🍹