🍰کیک مارمالادی
📝مواد لازم:
· تخم مرغ سه عدد
· ارد سه پیمانه
· کره یا روغن جامد دویست گرم
· شکر یک پ
· ماست یک پ
· بکینگ پودر ۱ و۱/۴ ق چ
· وانیل ۱/۴ ق چ
· مارمالاد به میزان لازم
🥄طرز تهیه:
1.فر را ابتدا روشن میکنیم.
2.کره و شکر را میزنیم تا حجم بگیرد.
3.تخم مرغ ها را تک تک به همراه وانیل اضافه میکنیم ودر حدود پنج دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار شود.
4.بکینگ پودر و ماست را مخلوط کرده به مایع اضافه میکنیم
5. آرد سه بارالک شده را افزوده و با لیسک هم میزنیم.
6.کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم .
7.حدود دو سوم مواد را کف قالب میریزیم.
8.مارمالاد دلخواهمان را روی مایه کیک میریزیم.
🌸نکته مهم:
توجه کنید مارمالاداز دیواره قالب فاصله داشته باشد.
9.به بقیه خمیرکیک حدود یک پیمانه آرد اضافه میکنیم تامثل خمیر شیرینی شود و بتوان فرمش داد.
۱۰. این خمیر را باوردنه بازکرده و به نوار های باریکی تبدیل می کنیم و به حالت حصیری روی مارمالاد قرار می دهیم.
11. از مخلوط زرده و زعفران به عنوان رومال استفاده میکنیم.
میتوان از کنجد و سیاه دانه نیز برای تزیین استفاده کرد.
12. مواد کیک را در فر ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرارمیدهیم
بهتر است گریل بالا فقط در بیست دقیقه پایانی روشن باشد.
❤نوش جان