02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
توپک خرما
توپک خرما

توپک خرما

سفره افطار

 

مواداولیه:

·        خرما.......20_25عدد

·        بیسکویت پتی بور...نصف بسته(۱۰۰گرم)

·        هل ساییده......1 قاشق چ

·        کره ......50گرم

·        گردو نگینی.....نصف لیوان

·        پودر پسته یا پودرنارگیل یا کنجد...... برای تزیین

🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼

       طرز تهیه:

هسته خرما را گرفته و با کره تفت دهید تا نرم شوند و راحت شکل بگیرن. سپس بیسکوییت ها را خوب با گوشت کوب بکوبید تا ریز شوند.من از الک هم رد کردم. کمی هم از همان کره که برای تفت خرما استفاده کردید بردارید در حالی که کاملا به دمای محیط رسیده به بیسکویت ها اضافه کنید .هل رااضافه کنید. مخلوط را با خرماها یکدست کنید یا با دست ورز دهید یا با غذا ساز..به اندازه یک گردو برداشته هم می توانیم درون آن کمی گردو قرار داده سپس گرد نمایید و یا مثل من گردو رو خرد کنید .بهتر ه زیاد خرد نشه و زیر دندون حس بشه.حالا توپکهارو داخل پودرنارگیل یا پسته یا کنجد و یا ترافل رنگی بغلتانید وتوی کپسول بچینید . این توپک های خوشمزه و مقوی را باچای دروعده افطاریاسحرنوش جان کنید.

 🙏طاعاتتون قبول