مسقطى خانگى
ويژه رمضان
یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلابِ اعلا و دو لیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده رو کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه،بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده بعدشم شعله رو خیلی خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی رو دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه و بعد داخل ظرف دلخواهمون میریزیم و میزاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم.دوست داشتید آخرای کار داخلش خلال بادوم هم بریزید موقعی که مسقطی رو دم میزارید خیلی مواظبش باشید و مدام چک کنیدو هم بزنیدش که سَر نره.هم زدن مداومِ ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیتش خیلی موثره.